Skip to the content

Over Musical Wognum

Musical Wognum staat al jaren bekend als een ambitieuze groep enthousiastelingen die graag samen mooie producties maakt. Elk jaar werken we keihard om het beste uit onszelf te halen en veel te leren.

Wij gaan uitdagingen niet uit de weg. Zowel bekende klassiekers als Evita, Aida en Anatevka; als onbekende en experimentele stukken als Bad Girls, Lucky Stiff en Rent pakt Musical Wognum met beide handen aan. Elk jaar willen we verrassen; niet alleen onszelf, maar ook ons publiek!

Het bestuur

Voorzitter

Mike de Lange 

 

Secretariaat

Lieke Kok 

 

Penningmeester

Gerard Pronk 

 

Algemeen bestuursleden

Tina Mol 

Annelies Wegereef

Jeroen Besseling

Artistiek leider

Djuri Reijnen

Djuri begon in 2013 met zijn eerste productie als choreograaf bij Musical Wognum: 'Evita'. Als danser en choreograaf heeft Djuri al veel ervaring (hij heeft zelfs een Amateur Musical Award gewonnen voor zijn choreografie bij Amsterdam Musical!). Een nieuwe uitdaging lag bij het overnemen van de regie. Dus nu doet Djuri 'gewoon' beide! 

Muzikaal leider

Jeroen van Veldhuizen

Jeroen is sinds 2016 muzikaal leider van Musical Wognum. Na het conservatorium heeft Jeroen zich voornamelijk ingezet voor orkesten. Met enorme inzet heeft Jeroen zich bij ons weten te ontplooien tot koordirigent. Elke muzikale noot wordt met Jeroen ingezeept en geperfectioneerd totdat we in november de partijen van voor naar achter kennen!

Kleding

Conny Butter

Conny is al sinds 1992 betrokken bij onze vereniging. Eerst als lid, daarna als 'ons klerewijf'. Ze weet ons bij elke productie weer om te toveren in onze personages en is altijd bezig met perfectioneren. Tot de première worden kledingstukken nog aangepast. Tijdens voorstellingen is ze altijd aanwezig met naad en draad, maar ook als steun en toeverlaat voor de hoofdrolspelers.

Lid worden?

Repetitieproces

Onze repetities beginnen meestal rond februari en vinden plaats op maandagavond van 20.00 tot 22.30 in café Stam, Wognum. Het jaar begint meestal bijna direct met de audities voor de rolverdeling: elk jaar weer een spannende en inspirerende avond. Daarna repeteren we tot november op de maandagavond en af en toe zijn er extra repetities in het weekend, waarin we aan bijvoorbeeld de dans werken. Daarnaast worden er gezellige uitjes en borrels georganiseerd en gaan we elk jaar op repetitieweekend.

Enthousiast geworden?

Neem dan contact op via info@musicalwognum.nl. Mannelijke leden zijn bij ons van harte welkom. Voor vrouwen kan een ledenstop gelden, maar dit wordt per jaar bekeken.

Van nieuwe leden wordt gevraagd om auditie te doen.

Kriebelt de vereniging en de groep mensen, maar is op toneel staan niet helemaal je ding? Wie weet kun je evengoed bijdragen aan deze mooie productie achter de schermen. Je kunt altijd contact opnemen om te kijken of we je hulp kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld het decor of de kap en grime.